PERHATIAN : Hanya mereka yang berumur 18 tahun ke atas sahaja yang di benarkan mengakses ke laman ini, Sila tinggalkan laman ini jika anda di bawah umur, Kami tidak bertanggungjawab diatas penyalahgunaan laman kami ini. Terima kasih.Email : ceritalapanbelas@gmail.com

Ciri-Ciri Wanita Jatuh Cinta Kepada Lelaki


woman in love by marusska
Adakah kita tahu ciri-ciri wanita jatuh cinta kepada kita? Mungkin kebanyakkan kita masih tidak mengetahui ciri-ciri wanita yang berada berdekatan jatuh cinta kepada kita. Kita sebagai lelaki harus memahami bagaimana ciri-ciri wanita yang cinta akan kita. Tanda-tanda tersebut sebenarnya banyak tapi anda boleh pelajari yang penting dahulu dan kemungkinan kita dapat lihat pada ketika ini.

Sebelum itu kita perlu mengetahui sifat wanita dan lelaki dalam percintaan yang kebanyakkan sifat ini ada pada diri anda.Fahami betul-betul sikap wanita, baru kita akan tahu apakah wanita itu cinta kepada kita.
sifat wanita ini memiliki kecenderungan untuk saling sayang menyayangi, sukakan perhatian, suka berhias dan suka berlindung.
sifat lelaki pula dominan terhadap pasangannya, ingin terkenal, sedikit memaksa dan sikap melindungi.

9 Ciri-ciri wanita jatuh cinta kepada kita- 
1-Meletakkan jari diantara gigi sambil memandang anda. Jari yang saya maksudkan disini ialah semua jari (kecuali jari tengah) dan jari kaki. Jari tengah tidak termasuk kerana membawa maksud fuck lain.2-Sering mengelip mata daripada biasanya ketika bercakap dengan anda. Tapi harus pastikan dulu itu bukan kerana mata dia jenis yang berkelip.


3-Bermain-main dengan rambut ketika dia sedang menatap anda. Tapi bagaimana dengan yang berhijab? itu menjadi pertanyaan saya.


4-Menatap mata anda dengan pandangan yang dalam dan biji matanya sedikit membesar. Susah untuk melihat fenomena ini jika wanita itu mengidap katarak .


5-Ikut ketawa bersama anda, yang mungkin pada anda perkara tersebut tidak terlalu melucukan. Cuba ketawa sesuatu hal yang bukan dari kategori lucu kemudian perhatikan reaksi dia.


6-Menyentuh pipi atau mengosok dagu dengan lembut sambil termenung.Mungkin dia sedang memikirkan bahawa dia merasa secocok dengan anda dalam beberapa hal.


7-Mengangkat alis mata kemudian menurunkannya sambil tersenyum. Kemungkinan hal ini dia tertarik dengan anda.


8-Dia akan berusaha mengikuti cara anda bercakap, cepat atau lambat anda bercakap mahupun tinggi rendahnya suara anda.


9-Menyentuh tangan, bahu, lengan atau peha ketika bercakap dengan anda.


Dari 9 ciri diatas mungkin ada yang anda pernah alami.Jika masih belum cukup ciri-ciri wanita jatuh cinta yang saya tulis diatas. Anda ingin berkongsi, sila ke ruangan komen agar ciri-ciri ini dapat kita kemas dan lengkap lagi.

2 comments:

Anonymous said...

Saya bercakap dengan dia tapi dia memandang tempat lain , mcam mana Tu ?

Anonymous said...

Mungkin mulut mu busuk mcam taik gajah. Haha

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
PERHATIAN : Hanya mereka yang berumur 18 tahun ke atas sahaja yang di benarkan mengakses ke laman ini, Sila tinggalkan laman ini jika anda di bawah umur, Kami tidak bertanggungjawab diatas penyalahgunaan sistem kami. Terima kasih. Email : ceritalapanbelas@gmail.com